Předání nové vozovky ulice K Pilíkům

Při nedávném pokládání nového povrchu ulice K Pilíkům nebyl dle radní paní Kelnarové udělán správně krátký úsek na začátku ulice (napojení z ulice Poplužní). Na druhé straně podle mě se může při případné “dodělávce” zadělat “díra”, která se nachází na opačné straně úseku (křižovatka s ulicí Bělskou).

Paní Králová měla v době dokončení stavby dovolenou a zatím nebyla stavba převzata. Čeká se na pondělí 31.8. 2020, kdy je domluvena předávka. Uvidíme, co se dnes paní Králové podaří se stavební firmou dohodnout.

Stav křižovatky ulic Bělská a K Pilíkům

Stav křižovatky ulic Bělská a K Pilíkům


Svatava Králová -> Radomír Orkáč

Dobrý den Radku,

ano připomínku Jiřinky jsem zaznamenala. Ano práce byly ukončeny v době mé dovolené, zatím jsem žádné práce nepřevzala vzhledem k tomu, že oba technici u zhotovitele se střídali na dovolené. Pomalu se život dostává do normálu a bylo začátkem tohoto týdne dohodnuto, že se potkám se zástupci zhotovitele na místě v pondělí ráno 31.8. 2020.

O výsledku podám info.

Hezký den

Svatava Králová
Úřad městského obvodu Hrabová


Radomír Orkáč -> Svatava Králová

Moc prosím, až tam budete v pondělí s nimi komunikovat o případné dodělávce těch dvou metrů z Poplužní ul., tak přesně na opačné straně v křižovatce s Bělskou je obrovská díra a mohlo by se to udělat při jednom.

Viz foto.

Dejte mi pak prosím příští týden vědět, jak to dopadlo. Moc děkuji.

R.

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]