OVAK: V Hrabové došlo opět k havárii na vodovodní síti se zastavením dodávky vody

(Aktualizováno 4.9. 2020 v 9:15 hod.) V Hrabové opět došlo k havárii na vodovodním řádu. Dnes zhruba v 8 hod. byla přerušena dodávka pitné vody na těchto místech: Paskovská od ZŠ, Na Honech, Bažanova, Na Farském, Lužná, Perunova, Hešova, Domovská, Nešverova, Krčínova, Jezerní, Šurova, Závadova, Šolcova, Božetěchova, Na Potoku, Na Ščučím, Na Konečné, Klasná, Mostní, Mezipolí, Krašiská, Cementová, Poplužní, Na Šajaru, Šlejharova, Včelí, Bělská, Na Hurtě, Na Janošku, Na Luhu, Na Rozvodí, Kolumbova, Slínová, K Pilikům, U Pumpy, Frýdecká od ČS Shell po market JIP.

Předpokládané ukončení odstávky je do dnešní 15. hod. Jedna cisterna s čistou vodou bude jezdit po Hrabové, další cisterna bude přistavena k prodejně Hruška a jedna by měla být přistavena k ulici Bělská.

Na dispečink jsem nahlásil do míst bez vody i ulici Na Brázdě, která zde chyběla vždy v minulosti. Aktuální informace jsem zaslal občanům přes SMS:

InfoKanál Hrabové: Dne 4.9. 2020 byla v 8:00 hod. kvůli havárii na vodovodní síti přerušena v Hrabové dodávka pitné vody, která dle webu OVAKu nepoteče do 15. hod. Jedna cisterna s čistou vodou bude jezdit po Hrabové, další cisterna bude přistavena k prodejně Hruška a jedna by měla být přistavena k ulici Bělská. Za ZMOb Radomír Orkáč.

Pozn: Bez vody jsou následující místa – ul. Paskovská od ZŠ, Na Honech, Bažanova, Na Farském, Lužná, Perunova, Hešova, Domovská, Nešverova, Krčínova, Jezerní, Šurova, Závadova, Šolcova, Božetěchova, Na Potoku, Na Ščučím, Na Konečné, Klasná, Mostní, Na Brázdě, Mezipolí, Krašiská, Cementová, Poplužní, Na Šajaru, Šlejharova, Včelí, Bělská, Na Hurtě, Na Janošku, Na Luhu, Na Rozvodí, Kolumbova, Slínová, K Pilikům, U Pumpy, Frýdecká od ČS Shell po market JIP.

Aktuální informace jsou zde: http://www.ovak.cz/index.php?name=havarie&lang=1

4.9. v 8:25

4.9. v 8:25

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]