MOMENT: Sběrné místo pro oblečení je v Hrabové stále v provozu

Za vstupními dveřmi v budově Úřadu městského obvodu Ostrava-Hrabová se nachází sběrné místo MOMENT ČR o.p.s., do kterého již rok a půl mohou občané Hrabové vkládat oblečení a věci z domácnosti, které už nepotřebují.

Sběrný koš v budově úřadu

Sběrný koš v budově úřadu

Dle zaměstnance této společnosti je poznat, že byl zrušen kontejnér na oblečení, který se dlouhé roky nacházel vedle budovy úřadu. S dodávkou jezdí pro věci zhruba každých čtrnáct dnů a občané Hrabové dle jeho názoru tento dobročinný second hand zásobují významnou měrou.

Zhruba každých čtrnáct dnů sváží zaměstnanci darované věci

Zhruba každých čtrnáct dnů sváží zaměstnanci darované věci

Co můžete do sběrného koše darovat?

  • oblečení (dámské, pánské i dětské)
  • doplňky
  • boty
  • kabelky
  • bižuterii

MOMENT darované věci následně prodá v síti svých dobročinných second handů a zisk z prodeje věnuje vybraným veřejně prospěšným organizacím. Peníze z prodeje vašich darů tak podpoří činnost denního stacionáře Žebřík, Mobilního hospice Ondrášek, Kol pro Afriku, Save Elephants, CCBC, Lesního klubu Bezinka či Společnosti pro ranou péči.

Prosíme, vybírejte věci pěkné, nezničené, nepotrhané, bez fleků, takové, o kterých si myslíte, že by si je ještě někdo rád koupil. Čím vyšší kvalita, tím vyšší prodejní cena a tedy i vyšší podpora pro partnerské neziskovky.

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]