Podnět ve ZmapujTo: Má Hrabová na vánoční osvětlení Paskovské ulice?

Aplikace ZmapujTo není jen o hlášení podnětů na naše Technické služby Hrabová, ale mají v sobě i funkcionalitu zanechání návrhu na zlepšení směrem k obcím. Jeden takový návrh napsala neznámá občanka a týká se vánočního osvětlení Paskovské ulice. Bude zajímavé sledovat odpověď/reakci úřadu, který při převzetí podnětu do nich vkládá komentáře.

Když projíždím v té době předvánoční Ostravou, jsou nebo brzy budou ulice svátečně nasvíceny. Bohužel jen tady u nás v Hrabové ne. Představuji si Paskovskou po 16. hodině jak krásně vánočně svítí, třeba jen hvězdy, vločky nebo komety na sloupech veřejného osvětlení.

Je to tak finančně náročné, aby i tady byla cítit ta Vánoční atmosféra? Byla by to tak velká položka v rozpočtu Hrabové? Samozřejmě, že jsem už koukla kolik takové nasvícení stojí… ale když porovnám, že Hrabovské listy budou vycházet 12x za rok (umím počítat) a vynásobím náklady na šéfredaktora a samozřejmě tisk Hrabovských listů, nenajdou se peníze i na sváteční osvětlení Hrabové?

Stačí říct, že je tohle blbost… a už mlčím.

Zdroj: Aplikace ZmapujTo.

Štítky: ,

Jeden komentář

  1. Radomír Orkáč říká:

    Odpověď úřadu v aplikaci ZmapujTo: Děkujeme za podnět. Byl předán vedoucí odboru organizačního Mgr. Tajchmanové k řešení.

[email protected] [email protected]