Hřiště na ulici Šrobárova bude brzy o něco bezpečnější

Úřad městského obvodu Ostrava-Hrabová vyhověl žádosti maminek ze Šídlovce a zabezpečí klouzačku na dětském hřišti tak, aby ji mohly bez rizika pádu využívat i malé děti. “Způsob opravy prokonzultován s revizním technikem dětských hřišť, a je již vystavena objednávka. Oprava bude provedena v termínu co nejkratším nejpozději do 30.6. 2021”, napsala paní Králová z úřadu.

 

Pro malé děti zde existovalo riziko pádu | Hřiště na ul. Šrobárova, FOTO: Radomír Orkáč

Pro malé děti zde existovalo riziko pádu | Hřiště na ul. Šrobárova, FOTO: Radomír Orkáč

 


(30.4. 2021) Radomír Orkáč -> Úřad v Hrabové

Dobrý den,

zasílám anonymizovaný podnět od maminek ze Šídlovce. Přiznám se, že netuším, jestli to je naše hřiště, ale dle katastru to vypadá na náš pozemek.

Můžete mi prosím napsat, jak budete celou záležitost řešit? Ať mohu dát maminkám zpětnou vazbu.

Děkuji za odpověď.

S pozdravem, Radomír Orkáč

Dobry den,

tak mam na Vas spolu s dalsimi maminkami ze Šídlovce dotaz zda by nebylo možno vyřešit/domontovat nějaký zábranný prvek na hřišti na začárku ul.Šrobárova (u kotelny), posílám foto.

Deti, kdyz jdou smerem na klouzacku a nedejboze zakopnou, hrozi ze prelitnou a vypadnou smerem z domecku ven, me uz se to stalo vice krat a jednou syn opravdy vypadl ven, nestesti jsme stihli chytit.

My budeme radi za vyreseni, vite to neni potiz jen na tomto hristi, ono je to tam asi mysleno tak, aby se tam dalo vvylezt po te dratene mrizi. Jenze male deti,ktere sem chodi nejvice, tam jeste nevylezou, velke se na mrizi jen vesi a to otevrene okenko je pro ty male fakt nebezpecne…bohuzel je to na mnoha hristich takto.

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]