Daniel Nováček: Nevěřte všemu, co se u klobásek nebo piva povídá

Opět se vracíme zpátky na začátek k pomluvám a šíření nepodloženým informacím o nás a TJ Sokol Hrabová. Znovu jsme se dostali pod palbu kritiky a jsme pomlouváni za údajný prodej části pozemku našemu sousedovi Robertu Suchému.

Opět musím dementovat, že je majetek TJ prodán, nebo že se tomu tak stane. Výbor TJ ani nemůže bez svolení Valné hromady toto udělat, odporuje to stanovám TJ. Nejhorší je, že tyto lži šíří lidé s historií v TJ. Možná jen proto, že někomu nevoníme, možná proto, že jim nevoní pan Suchý.

Jak bychom mohli uvažovat o prodeji pozemku, když se všemocně snažíme o realizaci výstavby haly a přidružených budov v našem areálu? Prosím lidi, zapojte hlavu a nevěřte tomu, co někdo jen tak kecá u piva nebo klobásek. Když budete mít pochybnosti, přijdte se nás zeptat, jsme na Sokole pořád, nemáme s tím problém. S čím však máme problém jsou pomluvy, které odnášíme nejen my, ale také naše rodiny…

Jako důkaz toho, že pozemek je pouze pronajat a není v žádném případě na prodej, přikládám nájemní smlouvu, která všechny tyto lži zakomplexovaných lidí uvádí na pravou míru. Některé statě jsou záměrně smazány z důvodu ochrany GDPR.

Smlouva, pronájem pozemku (PDF)

Za TJ Sokol Hrabová z. s. – Daniel Nováček

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]