Pavla Svobodová: Sportovní klání důchodců nám zpestřilo život

V sobotu 17.7. byl skvělý den. Sportovní klání důchodců. Připravili nám ho členové kulturní komise našeho obecního úřadu. Nejen vymyslet (dobře, už to tady bylo), ale získat pro akci další obětavce k jednotlivým disciplínám, vedoucí a průvodce našich družstev, “přemluvit” žabky z tanečního kroužku paní Poláčkové aby akci svou písničkou a tancem hned zkraje daly tu správnou šťávu, aby Kumanovi nevyschly zdroje, klobásy aby byly správně propečené a ještě k tomu přesvědčit Svatého Petra aby neředil pivo, klobouk dolů.

A začalo to správné sportovní nadšení Snižující se pohyblivost byla najednou v čudu, snaha nejen obstát, ale vyhrát vítězila. Také pod mottem: “Vydej ze sebe všechno, vítězství celku závisí na tobě.” K tomu patřilo i trocha špionování, koukání rozhodčím do záznamů jak jsme na tom, případně více přidat.

A tak my, hrabovská družstva I a II, dáváme škarohlídům a těm, co nesledují takové skvělé akce ani zpovzdálí na vědomí: “Disciplína skok do rakve se odkládá, ještě o nás uslyšíte.”

Děkujeme a vzkazujeme organizátorům, zázemí celé akce, povzbuzujícím a zúčastněným soupeřům z okolních obcí, že bylo fajn. Díky zájmu členů kulturní komise máme zpestření života. Hodně si toho ceníme.

Družstvo I a II obce Hrabová
Pavla Svobodová pro web obce.

Fotky z akce od Ilony a Libora Hromádkových naleznete na Zoneramě:

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]