Několik informací o náboru skautů v Hrabové

Od náboru skautů již uběhlo více než 14 dnů, ale rodiče si stěžují, že nábor nestihli a chtěli by další informace. Dále se některým rodičům nelíbí, jaké prostory pro klubovnu uvolnilo vedení městského obvodu – suterén/sklep. Jak mi napsal jeden z tatínků, jehož syn navštívil první schůzku: “Hlava mi nebere, proč jsou v nějakem sklepě, když tu jsou dvě prázdné školky”.

Částečně se mi k dotazům rodičů vyjádřila vedoucí skautů Hana Mamčařová, které jsem zaslal následující email:

Dobrý den,

chtěl bych Vás poprosit o informace pro rodiče, kteří by měli ještě zájem dítě přihlásit. Jde o to, že ten páteční termín v podstatě nevyšel v mém okolí, přestože zájem se mi zdál velký. Zajímám se především o informace, které dostali rodiče, kteří se dostavili a o informace o dalším možném termínu, na které by mohli přijít…

Přikládám zprávy, které jsem od rodičů obdržel…

Děkuji za jakékoliv info. Důležitou informací může být i to, že máte plno.

S pozdravem, R.O.

Odpověď Hany Mamčařové:

Dobrý den, 

během roku několikrát vyšel článek o chystaném otevření oddílu v Hrabovských listech, kde byl zveřejněn telefonický i emailový kontakt na mě. Rodiče se mohou obrátit na mě a já jim veškeré informace sdělím. Několik rodičů mi již v této věci volalo. 

Schůzky budou probíhat v pondělky 16-18 hod. Pouze pro děti školního věku. Veškeré informace i přihlášku obdrží, když přijdou, nabíráme děti během celého školního roku.

S pozdravem 
Mamčařová 

Telefonní číslo pro dotazy je na oficiálním plakátku

Telefonní číslo pro dotazy je na oficiálním plakátku

 

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]