Zelená Hrabová: Hromada odpadků u kontejnerů

Před nedávnem zde na facebooku proběhla diskuze ohledně nepořádku kolem kontejnerů na ulici Mlynářská. Je hezké o tom diskutovat (jako o všem), ale někdy je potřeba nevést jen diskuzi, ale aktivně jednat, pokud je to v našich možnostech. Každý máme telefon, email a víme také, kde sídlí ÚMOb Hrabová.

Nakonec se této problematiky nepořádku zhostil spolek Zelená Hrabová, z.s. Spousty lidí prochází okolo kontejnerů dnes a denně a nikdo nebyl schopen tento problém řešit.

Kontaktovali jsme Diakonii a po delším rozhovoru a řešení jsme došli společně k závěru, že pan řidič Diakonie do Hrabové nejezdí tak, jak má. Původně kontejner na textil vypadal, že nepatří Diakonii. Nakonec se však ukázalo, že tento na ulici Mlynářská má na starosti právě Diakonie. Ještě v ten den jsme požádali o jeho vývoz.

Co se týče ostatního komunálního odpadu, poházeného všude okolo, byly po našem upozornění a prosbě, zda by někdy mohlo dojít k úklidu, nápomocny Technické služby Hrabová. Velmi děkujeme! Rozdíl je hned rozpoznatelný na fotkách.

Zelená Hrabová, z.s.

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]