(Komerční sdělení) Starosta Hrabové: školkou a kulturákem nekončíme.

(Deník, 22.2. 2022) V Ostravě-Hrabové se po letech šetření naplno opřeli do rozjezdu investičních akcí. V září se otevírala nová školka, do léta by měla skončit stavba kulturního sálu coby přístavba obecního úřadu a „vesnický“ obvod Ostravy má i další smělé plány. Deníku je prozradil starosta Hrabové Igor Trávníček.

OTÁZKA PRO… opozičního zastupitele Ostravy-Hrabové Romana Šimůnka (KSČM)

Jste spokojen s rozvojem, jakým Hrabová prochází, nebo byste něco změnil?

Z rozvoje Hrabové mám dobrý pocit, co jsme chtěli, to se uskutečnilo, ať už je to z poslední doby stavba školky nebo rozšíření hřbitova, teď se jedná o sportovní hale a nové hasičárně. Vždycky budete mít nějaké výhrady, třeba ke stavu silnic, které je ale třeba směřovat na město a kraj, ale co se týče hlavních věcí, za sebe osobně jsem spokojený. Snad jediná výtka k okolnímu dění – zdá se mi, že zatím jde strašně pomalu řešení výstavby protihlukové stěny kolem Místecké ulice. Vím, že komise pro výstavbu nějaké kroky podniká, tuším, že jednání brzdí hygiena. Jinak jde z mého pohledu Hrabová správným směrem.

Více v článku Moravskoslezského deníku.

Zdroj: https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/starosta-hrabove-skolkou-a-kulturakem-nekoncime-snime-o-hasicarne-a-hale-2022022.html

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]