Dočká se Hrabová workoutové hřiště? Dle úřadu to vypadá velmi nadějně..

“S panem tajemníkem jsme již v této věci s magistrátem v minulosti jednali, ale COVID do toho hodil vidle. Ve finále z toho stejně sešlo. Nyní to vypadá velmi nadějně a myslím si, že to bude využíváno. Pro malé děti těch hřišť máme dostatek, ale pro „omladinu“ a týpky co honí fyzičku, nemáme nic, tak snad to klapne,” napsala paní Svatava Králová z úřadu v Hrabové.

V jakém stavu se nachází příprava?

Na začátku března letošního roku byla na Magistrát města Ostravy zaslána vizualizace, technický popis, situace a rozpočet stavby ve dvou variantách. MOb Ostrava-Hrabová žádá magistrát o dotaci. Dle sdělení úřadu se vedení městského obvodu přiklonilo k realizaci dopadové zóny z pryžových čtverců, tudíž k té levnější variantě. Cenová nabídka na zpracování realizační projektové dokumentace je ve výši 49 990,00 Kč včetně DPH a cena za realizaci hřiště se pohybuje okolo 740 tis. Kč.

Kde hřiště bude?

Pokud se vše podaří, bude hřiště umístěno v blízkosti cyklostezky Domovská – za potokem vlevo ve směru na Šídlovec podél chodníku vedoucího od ul. Domovská po sklenářství. Pozn. pozice do mapy byla zaznamenána dle předchozího popisu, nemusí se tedy jednat o přesné budoucí umístění hřiště.

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]