(FOTO) Roman Škorňák: Ukončení otužilecké sezóny

Dnes proběhlo oficiálně neoficiální UKONČENÍ OTUŽILECKÉ SEZÓNY na našem Hrabovskem splavu. Je již za námi druhá sezóna a počet aktivních otužilců se nám stále rozrůstá také o členy z Hrabové. Aktivně na splav již chodí pravidelně 3x týdně přes 20 lidí.

Letošní rozloučení proběhlo se vší parádou. Venku počasí, že by člověk psa nevyhnal, ale to pro nás přece neplatí. Bylo to stylové, a velkolepé, déšť přece nemůže tuto partu odradit od zábavy. Teplota vody je ještě stále COOL, dnes voda krásných 7,4°C a vzduch 2°C, takže pořád je to pro nás regulérní otužování a zároveň je voda nyní snesitelná i pro ty, co chtějí s otužováním teprve začít.

My se samozřejmě otužujeme po celý rok a tak budeme na splav nadále docházet zatím ve stejné dny ÚT a ČT v 16h a SO v 9hod. Pokud chceš začít a nemáš s kým, tak většinou zde v těchto dnech a časech stále někdo bude, trénujeme těla přece po celý rok takže tě mezi námi rádi uvidíme.

Závěrem chci poděkovat všem co dnes dorazili a užili si to s námi, a všem také velký dík za pravidelnou docházku po celou sezónu od podzimu do jara.

Fotky jsou na Google Photos:

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]