Den otevřených dveří OZO Ostrava – 18.-19.6. 2022

Po delší přestávce způsobené covidovými opatřeními otevírá OZO třetí červnovou sobotu opět své brány široké veřejnosti.

Chcete se bavit, hrát si, tvořit, ale hlavně se dozvědět něco nového o odpadech? Ideální příležitostí je Den otevřených dveří OZO Ostrava, který slibuje zábavu i poučení pro celou rodinu. Akce plná tradičních „popelářských atrakcí“, jako je představení svozové techniky nebo linky na výrobu paliva, ale i mnohých novinek, se uskuteční v sobotu 18. června od 9 do 16 hodin v areálu společnosti v Ostravě-Kunčicích.

Den otevřených dveří OZO Ostrava bude navíc zapojen do celoměstské akce Dny fajne rodiny, která vyvrcholí právě o víkendu 18. a 19. června. Takže v Kunčicích budou mít účastníci jednu z mála posledních možností, jak získat další razítko do soutěžní karty a soutěžit tak o ceny.

K žhavým novinkám samotného dne otevřených dveří bude patřit například pojízdná Galerie OZO, která návštěvníkům premiérově na jednom místě představí všech deset popelářských aut – rotopressů – s autorskými grafitti malbami. Prezentovat se bude i úspěšné Reuse centrum Ostrava, a to rovnou pod stanem, kam lidé budou moci přinést, co jim přebývá, a naopak si odtud odnést něco, co jim doma schází.

Pro malé i velké jsou připraveny různé hry na téma třídění odpadu a tvořivé dílny, kde budou vyrábět ze starého nové. Návštěvníky určitě zaujme eko catering nebo popelářský fotokoutek či OZO shop s popelářskými hračkami.

Neváhejte a přijďte se třetí červnovou sobotu bavit s popeláři!

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]