Hrabované zveřejnili svůj program

Do komunálních voleb již zbývá méně než měsíc (konají se 23. a 24. září 2022) a Hrabované zveřejnili svůj volební program, kterým by rádi oslovili své voliče.

Program a jednotlivé kandidáty naleznete na stránkách Hrabovanů, naleznete zde také kompletní kandidátku tohoto sdružení nezávislých kandidátů.

Štítky:

2 Komentáře

  1. Petr Nováček říká:

    Jak hodláte posílit parkovací místa?

  2. Radomír Orkáč říká:

    Existuje více možností jak toho lze dosáhnout. Především je nutné problém s parkováním přestat ignorovat a aktivně hledat řešení.
     
    Chtěli bychom zdůraznit, že nehodláme navýšit parkovací místa tak, že předěláme parcelu po školce na V. Huga.
     
    Od roku 2017 existují dvě nebo tři různé studie, které však šly do šuplíku. Komise dopravy opakovaně upravená řešení navrhovala, ale vedení MOb vše smetlo ze stolu s informací, že se starosta Igor Trávníček a radní Jiří Dolejška ptali svých sousedů, že další parkovací místa nejsou zapotřebí – že problém s parkováním neexistuje.
     
    Souběžně tedy necháme vyhodnotit návrhy komise, budeme spolupracovat na řešení i s odborem dopravy na magistrátu a necháme zpracovat studii na předělání nevyužívané točny autobusů do podoby parkoviště (včetně kamerového dohledu tohoto místa s napojením na Městskou policii Ostrava) s přesunem kontejnerů na tříděný odpad ze zatáčky na Paskovské ulici (Mlynářská x Jezdiště).

[email protected] [email protected]