(FOTO) Nové doplňky v kulturním domě v Ostravě-Hrabové

Kulturní dům v Ostravě-Hrabové jsme v těchto dnech doplnili o několik věcí. Již od podzimu řešíme osvětlení pódia a rozšíření ozvučení – vše je téměř před dokončením, zbývá již jen aktivace technikem.

Na základě získaných zkušeností z úplně prvního plesu, který v sále minulý týden uspořádali velocipedisté, jsme okamžitě pořídili bezpečnostní reflexní pásky. Slibujeme si od toho, že i v případě špatného osvětlení tyto pásky každého viditelně upozorní, kde se nacházejí schody.

A poslední dobrou zprávou je, že jsme pořídili další stoly, které přivezli právě dnes a již zítra je vyzkoušíme na obecním plese. Dochází tak tím k potřebnému rozšíření kapacity a v tak malém kulturním domě se každé místo navíc počítá.

Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří s nápadem přišli, zorganizovali a zrealizovali ho… Poděkování patří především Milanu Slívovi, jeho synovi Danovi, Janě Tajchmanové, Janu Sochovi, Svatavě Králové, Mirku Houžvičkovi, Mirku Poláčkovi, Tomáši Gajcovi a samozřejmě našim technickým službám. Je to týmová práce…

Fotografie jsou na Google Photos:

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]