Upozornění: Uzavření primárního zdroje vody do Hrabové

(Aktualizováno 17.2. 2023, 12:00) Ostravské vodárny a kanalizace oznámily, že i dnes může docházet k dočasnému zhoršení kvality dodávané pitné vody (zákal, není zdravotním rizikem), snížení tlaků, případně k úplnému přerušení dodávky pitné vody v městském obvodu Hrabová.

2023-02-17 v 11.49

2023-02-17 v 11.49

Z důvodu opravy havárie na vodovodním přivaděči a realizaci nezbytných manipulací na vodovodní síti zajišťujících dodávku pitné vody spojených s jeho havarijní opravou, může docházet k dočasnému zhoršení kvality dodávané pitné vody (zákal, není zdravotním rizikem), snížení tlaků, případně k úplnému přerušení dodávky pitné vody v městském obvodu Hrabová.

Štítky: , ,

3 Komentáře

  1. Ing.Stanislav Nosek říká:

    Dobrý večer. Porucha se může stát ale uživatele zajímá jaká je predikce termínu opravy. Bude to den, týden nebo jak dlouho. Na dispečinku OVAKu mi ocitovali to je napsáno v tomto oznámení , doplnili to o informaci , že se na opravě pracuje již od pondělka 13.2. ale nic více. Myslím , že od pondělka již uplynul dostatečný čas na posouzení rozsahu poruchy a stanovení způsobu opravy, aby šlo odhadnout přibližný čas potřebný pro opravu

  2. Ivona Korpasová říká:

    Vše mělo být do půlnoci ok,ale ani dnes není tlak vody normální v rezidenci Hrabová. Prodloužila se oprava?

    • Radomír Orkáč říká:

      Ano, prodloužila se oprava: https://www.ovak.cz/odstavky/
       
      Web OVAKu: Náhradní zásobování pitnou vodou bude dle potřeby zajištěno formou cisteren. Za toto případné omezení se Vám omlouváme.
       
      Od (skutečnost): 16.2.2023 11:00
      Do (předpoklad): 17.2.2023 23:30
      Cisterny: Ano

[email protected] [email protected]