Chovatelská výstava v areálu TJ Sokol Hrabová (20.-21.5. 2023)

V termínu 20.-21. května 2023 se v areálu TJ Sokol Hrabová uskuteční chovatelská výstava drobného zvířectva pořádaná Českým svazem chovatelů v Hrabové. Výstava bude otevřena v sobotu od 9:00 do 18:00 a v neděli od 8:00 do 13:00. V sobotu od 9:00 bude probíhat posuzování zvířat, což je skvělá příležitost pro všechny návštěvníky, kteří si chtějí prohlédnout a porovnat krásu a kvalitu chovných zvířat.

Vstupné na výstavu je pro dospělé návštěvníky stanoveno za symbolické vstupné 30 Kč, pro děti do 18 let je vstup zdarma. Navíc je zajištěno občerstvení, tombola a odborná konzultace s posuzovateli, kteří jsou připraveni poskytnout návštěvníkům potřebné informace a rady. Prodej chovných zvířat bude zahájen v sobotu od 12:00 hod.

Plakátek akce

Plakátek akce

Výstava drobného zvířectva je skvělou příležitostí pro milovníky zvířat a chovatele, kteří se chtějí setkat s dalšími nadšenci a výměnou zkušeností zlepšit své chovatelské schopnosti. Pořadatelé se těší na vaši návštěvu a doufají, že se vám výstava bude líbit. Nezapomeňte tedy zarezervovat si datum v kalendáři a přijít podpořit místní chovatele.

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]