Odpadové služby přes e-shop? OZO to umí!

Už několik let nabízí společnost OZO Ostrava občanům své svozové oblasti možnost objednat si komerční odpadové služby z pohodlí domova, přes e-shop. Tato forma objednávek se stala oblíbenou zejména v období covidových omezení, ale zájem o ni pokračuje i nadále. Nyní OZO přichází s rozšířením svého e-shopu o služby pro firmy a živnostníky.

V loňském roce si některou ze 4 nabízených služeb objednalo přes 500 zákazníků OZO. Nejčastěji se jednalo o přistavení velkoobjemového kontejneru o objemu v rozmezí 2-20 m3 a následný odvoz a likvidaci odpadu do něj odloženého (celkem 241 případů). Další službou v pořadí oblíbenosti se stal dovoz kompostu či zeminového substrátu z ostravské kompostárny OZO přímo na místo určené objednatelem (126 objednávek). Za ní pak následovaly svoz objemného odpadu z místa bydliště v Ostravě (117) a čerpání a likvidace odpadních vod (33).

Na sklonku loňského roku OZO rozšířilo svůj e-shop o služby pro podnikatele a firmy. E-shop je pro ně výhodné využít hlavně pro jednorázové služby, kvůli kterým se nevyplatí jezdit do sídla OZO v Kunčicích a sjednávat zde smlouvu, ale jednoduše si je mohou na pár kliknutí objednat odkudkoli. K dispozici je zde objednání velkoobjemového kontejneru pro přepravu a likvidaci objemných a stavebních odpadů, zeleně či větví a dále čerpání odpadních vod. Firemní zákazníci obdrží po výkonu služby veškerou povinnou dokumentaci, kterou právnické subjekty musí své nakládání s odpady prokazovat.

Zájemci z řad občanů i firem si na e-shopu OZO mohou vybranou službu vždy nejdříve nezávazně zkalkulovat a teprve potom se rozhodnou, zda je pro ně cena přijatelná a zda budou pokračovat k její objednávce a platbě kartou.

Na e-shop OZO pro občany se lze dostat proklikem ze záhlaví webu ozoostrava.cz nebo z mobilní OZO apky, případně lze do internetového vyhledavače zadat přímo webovou adresu eshop.ozoostrava.cz. Pro firmy a podnikatele je pak e-shop k nalezení na adrese eshopfirmy.ozoostrava.cz.

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]