Hrabová: Sportovní klání seniorů – 22.7. 2023

Zveme Vás na třetí ročník akce Sportovní klání seniorů, který proběhne dne 22. července 2023 od 15.00 hod. na hřišti TJ Sokol Hrabová. Postaví se proti sobě celkem 10 družstev – Hrabová, Nová Bělá, Stará Bělá, obcí Paskov, Krmelín, Vratimov, Hrabová u Šumperka a Klub českých velocipedistů Hrabová. K tanci a poslechu zahraje skupina VIDETON.

Plakátek akce

Plakátek akce

Štítky: , ,

4 Komentáře

  1. Stanislav Slezák říká:

    Přijedu se podívat z Hradce Králové. Mám v Hrabové syna. a tak mne napadlo, nemohl bych mimo soutěž nastoupit v nějaké soutěži? Máte tam diskogolf? Na Hradecku máme nejspíš podobné klání a ve své kategorii jsem byl jednička, i když před šesti lety. Je mi 77.

    • Houžvička Miroslav říká:

      Dobrý den, discogolf nemáme, ale až budete v Hrabové vyhledejte mně, rád se s vámi setkám a můžeme prodiskutovat vaše případné návrhy…

      • Stanislav Slezák říká:

        Tak vás i sebe musím zklamat. Syn se snachou mne zaskočili a v sobotou jedou z Hrabové ke mně. Mne to vážně hrozně mrzí. Pokud se ale chcete přiučit, otevřte si Sportovní hry seniorů Borohrádek. Tam mívá náš okres oficiální hry. A až pojedu já k vám, zkusím se s vámi kontaktovat. Přes mail to bude jednodušší, pokud mi dáte i telefon. Můj je 607178441.

  2. Houžvička Miroslav říká:

    Dobrý den, discogolf nemáme, ale až budete v Hrabové na akci vyhledejte mně, rád se s vámi setkám a můžeme prodiskutovat vaše případné návrhy…

[email protected] [email protected]