Roman Škorňák: Zahájení otužilecké sezóny – 7.10. 2023

Ahoj otužilci z Ostravy a okolí! Je to zase tady – zahajujeme další otužileckou sezónu 2023/2024 na našem oblíbeném splavu v Ostravě – Hrabové! Zapomeňte na chladné ránka, protože nás čeká spousta adrenalinu, smíchu a osvěžení. Přijďte se s námi potkat na splavu a společně se ponoříme do ledové vody no , zatím se musíme spokojit s trochou teplejší variantou, zato příjemnější pro nováčky.

Otužování zlepšuje imunitu, náladu a posiluje tělo i duši. Takže jestli máte chuť na nový ročník plný výzev a skvělé atmosféry, neváhejte a přijďte k nám vytvořit úžasné zimní vzpomínky.

První setkání se koná 7.10. 2023 v 9:00 hod. na našem osvědčeném Hrabovském splavu, kde máme přímo ideální podmínky pro blbnutí i vytrvalé plavce. Ať jste starými známými nebo novými tvářemi, těšíme se na každého, kdo touží po adrenalinu a zábavě!
Dejte nám vědět, že jste s námi a označte své otužilecké parťáky, aby se to náležitě rozkřiklo. Těšíme se na vás na splavu a na další úžasnou sezónu!

A kdy a kde chodíme pravidelně? Scházíme se 3x týdně na tomto splavu každé Út a Čt v 16hod. a soboty v 9 hod. ráno. V tyto dny vždy na splavu někoho najdeš. Věř, že parta je tu výborná a pokud jsi nováček, nemusíš se ničeho bát. S námi to je brnkačka.

Autor: Roman Škorňák

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]