Na Vánoce můžete třeba zakoupit vstupenky na divadelní představení či na koncert

(Hrabovské listy 12/2023, autor textu: Kateřina Tomanová) Na příští rok připravujeme zajímavý program v Kulturním domě v Ostravě-Hrabové. Na několik atraktivních představení lze zakoupit vstupenky ještě před Vánocemi, pokud hledáte pro své příbuzné a známé vhodný dárek.

Mezi nabídkou je divadelní představení Vzpoura nevěst ochotnického souboru DIVOCH, nedělní pohádka pro děti O kouzelném semínku, talk show Na kafíčko s hercem Miroslavem Hrabě z Divadla Radka Brzobohatého, známého z televizních obrazovek (pohádka Nejkrásnější hádanka, seriál Gypl apod.). Můžete si zakoupit vstupenky na Ples městského obvodu Hrabová nebo na Oldies party Láska je láska.

A určitě byste neměli vynechat únorový koncert Jiřího Dědečka nebo divadelní představení Fantastická žena se spoustou divácky populárních tváří (zejména ze seriálu Ulice). To vše pro vás chystáme v lednu a únoru. Pokud chcete navnadit i na další připravovaný program, tak mohu prozradit, že k nám zavítá na jaře třeba Jan Přeučil nebo Lukáš Pavlásek.

Vstupenky na některá výše uvedená představení je možné postupně zakoupit v on-line předprodeji na: rezervace.ostrava-hrabova.cz. Neprodané vstupenky pak bude možné koupit i na místě. Pro další informace sledujte stránky hrabova.info.

Kateřina Tomanová, kulturní referent

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]