(HRABOVÁ) Pohádka pro děti: Jak si včelky medily – 17.3. 2024

Kulturní komise Vás srdečně zve do kulturního domu v Hrabové na dětské divadelní představení Jak si včelky medily, které se uskuteční v neděli 17. března 2024 v 15 hod. Hraje Divadlo Pod kloboukem Praha.

Vstupenky v předprodeji lze zakoupit na rezervace.ostrava-hrabova.cz do 14.3. 2024 za 90 Kč. Poté lze zakoupit vstupenky na místě 1 hodinu před představením, tedy od 14.00 hodin za 120 Kč. Kontaktní osoba: Kateřina Tomanová, tel. 725 996 468, e-mail: [email protected].

Jedná se o včelku milou pohádku z Medového království, ve kterém žije spousta princezen a mezi nimi Jiřinka a Růženka. Ač sestry, každá je úplně jiná. Princezna Růženka Včeloslava I. je převelice sečtělá a znalá nejrůznějších pravidel a princezna Jiřinka Včelomíra II. je lenivá a svět etikety ji pranic nezajímá. Obě sestřičky jsou však po uši zamilované do svých vyvolených trubců. Jejich maminka – Matka královna – bedlivě dohlíží na všechny své včeličky, jakož i na přípravu slavnostního bálu v Medosíni. Připravit se na takovou velkou slávu, to ale není jen tak… Co musí správná včelí princezna umět a znát? Zvládnou včelí princezny překonat nástrahy královské etikety, stolování a hygieny? Proběhnou na slavnostním bále i tradiční zásnuby? To vše, a nejen to, se děti dozví v našem příběhu z Medového království. Přejeme Vám, ať si s našimi včelími princeznami medíte i Vy!

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]