Hrabová: Pokračování modernizace vodovodního řadu pod Paskovskou ulicí

Blíží se jaro a s ním i pokračování realizace opravy vodovodního řadu pod Paskovskou ulicí po zimní přestávce. Na aktuální informace jsem se zeptal pana Horáka z realizační firmy Hydrospor.

Dobrý den pane Orkáči,

zasílám informace ohledně dalšího postupu při opravě vodovodu na ulici Paskovská.

Druhá část úseku č. 1 mezi ulicemi Na Honech a Bažanova (cca 250 m):

  • V týdnech od 18. března do 28. března budeme provádět výkop sond pro upřesnění průběhu stávajícího vodovodu a sdělovacích kabelů a přípravu na zprovoznění suchovodu (pokládka potrubí, proplach, desinfekce a odběry pro rozbor).
  • V prvním popřípadě druhém dubnovém týdnu (v závislosti na výsledcích rozborů) budeme provádět přepojování přípojek na suchovod a následně se pustíme do opravy vodovodu v této části úseku.

Jakmile budeme mít s výše uvedenou etapou dostatečný odstup od již provedené 1. části úseku č. 1, začneme v této provádět konečné terénní úpravy.

Po dokončení druhé části úseku č. 1 se vrhneme na opravu úseku č. 2, tento by měl být dokončen na přelomu července a srpna tohoto roku. Úsek č. 2 budeme taktéž rozdělovat, a to na 3 části takto: Bažanova – Perunova cca 240 m, Perunova – Jezerní cca 190 m a Jezerní – Závadova cca 150 m.

K dopravnímu omezení bude docházet obdobně jako při realizaci první části úseku č. 1, kdy etapy omezení budou kopírovat etapy provádění opravy vodovodu. V letošním roce navíc začneme provádět plánovanou opravu úseku č. 3 a 4. U těchto dojde taktéž k dopravnímu omezení. Ohledně zahájení a realizace bych Vás informoval po získání podrobnějších informací.

Martin Horák – technik

Štítky: , ,

2 Komentáře

  1. Svatava Bendová říká:

    Svatava Bendová..to znamená že se ze Šidlovce nedostanu na poštu.

[email protected] [email protected]