Fotky: Fotosoutěž – březen

Hrabová má za sebou březnovou část fotosoutěže, kterou pořádá Kulturní komise. Zvítězila fotografie „Cesta na stezku“, kterou do soutěže zaslala Barbora Ručková.

Vítězná fotografie:

stezka

Fotky z březnové části fotosoutěže jsou >>zde<<

Štítky:

7 Komentáře

  1. Milan Slíva jr. říká:

    Jen přípodotek. Pokud si dobře pamatuji, měl březen téma binec v Hrabové (myšleno fyzický nepořádek v katastru obce, nikoliv fotky z obecního úřadu), nebylo by správné, kdyby vyhrála fotka, která toto respektovala?

  2. carmen říká:

    Souhlasím s panem Slívou a troufám si pochybovat, že je fotografie z března, suchá tráva a zažloutlé listí v aleji, počítám, že je z podzimu.

    Osobně bych vybrala fotku od posprejovaných garáží s policejním autem nebo nějakou černou skládku – takové bylo totiž řeznové téma.

    • Milan Slíva jr. říká:

      Já osobně bych hlasoval pro fotku kostelíka

      https://www.flickr.com/photos/128017818@N04/16973960359/

      ta fotka má náboj a atmosféru.

      Jinak nemyslím, že vítězná fotka musí být z podzimu, máme před domem podobný strom a na tom doposud staré listí drží jak přilepené.

      • Stanislav Holis říká:

        Souhlasím, strom shazuje listí až na jaře, kdy začíná rašit nové listí.

    • Radomír Orkáč říká:

      Fotka byla porizena 15.3. a jeste dnes jsem po Uklidme Cesko videl na tech stromech velmi hodne listi z podzimu. Mam i foto, pokud budete chtit;-)

      Co se tyka temat, tak i ze zapisu je patrne, ze tema je nepovinne:
      “Bude vyhlášeno pro každý kalendářní měsíc nepovinné téma námětu fotografií.”

      A k fotce kosteliku.. . Ano, souhlasim, je to krasna fotka a taky jsme se rozhodovali mezi ni a tou co vyhrala. Da se rict, že skoncila na druhem miste. V breznove fotosoutezi bylo vice prekrasnych fotek, vyhrat muze jen jedna.

      • carmen říká:

        Ano, některé fotky byly velmi povedené, mi se například velmi líbily poetické fotografie jarních květů a přemýšlela jsem, jestli nemají náhodou stejného autora jako kostelík.

        No a fotka kostelíka může být napříště třeba na úvodní straně hrabovských listů, u kterých bude hlavní téma historie.

  3. carmen říká:

    Ano,
    pokud odmyslíme soutěžní téma, je fotografie kostelíka rozhodně nejlepší, také mě velmi zaujala. Přesně jak píšete, má náboj a atmosféru – jako by k nám promlouvala z dávných časů.

[email protected] [email protected]