Fotky: Stezka odvahy 2015

Konečně jsme dali dohromady fotky z historicky první stezky odvahy v Ostravě – Hrabové, kterou pořádala Komise pro děti a mládež, TORALI o.s. a taneční skupina MATAHARI.

Děkujeme především Romanu Ottovi, který neváhal a jednotlivá stanoviště obešel dvakrát, aby nám pomohl zachytit jedinečnou atmosféru daného večera.

Fotky se nacházejí na Flickru:

Autoři: Roman Ott, manželé Poláčkovi, Radomír Orkáč

4 Komentáře

  1. Ilona a Libor Hromádkovi říká:

    Super!! Prima akce!!! Rodičové s dětmi mezi bubáky, teplý podvečer a lehká procházka … co více si přát …. vydařilo se … 🙂 Těším se na další … 🙂

  2. Taky hodnotíme jako super akci pro celé rodinky! Pobavili se pořadatelé i zúčastnění.To máme odvážné děti v Hrabové!Musíme přitvrdit-málokdo se bál doopravdy!

  3. Radomír Orkáč říká:

    Jedna maminka napsala, ze mel kostlivec ubrat:-)

    “Jak jsme to prosly, tak rekly ze chteji jit jeste, ale toho kostlivce bychom musely nejak obejit.”

    “… nemel jsi jit tak blizko a skoro na ne sahat, malem jim vypadlo srdce z hrudniku.”

    Prestoze je to lehce vytrzeno z kontextu a nebylo to mysleno jako kritika, myslim si, ze je dobre, ze tam byla i hodna strasidla;-)

    • No jooo, babka Ježibabka rozdávala bonbonky, do ohnivé pece se házely balonky. Děti hladily krysu Vasilisu po zádech a Černého kocoura škrabkaly za ouškem. Vlk zase profláknul,že má plstěné zuby a těma nikoho zakousnout nejde. Ale ti vlkodlaci, co vyli z křoví, ti teda byli dooost nebezpeční, cha cha.

[email protected] [email protected]