Stolní kalendáře do každé rodiny

Nemám nic proti stolním kalendářům. Je to praktické zařízení, kam zle mimo jiné zapisovat i různé drobnosti. Na trhu je jich nepřeberné množství v různých cenových skupinách. Bohužel, po skončení roku se hodí do koše.

Ale proč se mají kalendáře pořizovat každému z obecních peněz? Co když je někdo nepotřebuje a již dávno svěřil jejich funkci počítači? Nemluvě o diskusích, které byly kolem kalendáře v loňském roce. Ne pro kvalitní fotografie (ty dodali převážně nic netušící občané), ale pro jasné předvolební zviditelňování se pana starosty.

Více na blogu pana Slavíka…

2 Komentáře

  1. Radomír Orkáč říká:

    Podle mych informaci se ma jednat o kalendar pro nase hasice, kteri pristi rok oslavi velke jubileum.

    Nelibilo se mi, ze obec nejprve “pravdepodobne” nechtela podporit vydani publikace o kostelu, kterou napsal Martin Slepicka. Stejne tak se mi nelibi, ze obec nema v rozpoctu vyhrazenu nejakou castu 100-200 tisic na podporu takovych projektu.

    Publikace i kalendar mohl byt samostatny projekt, o kterem by rozhodla odborna verejnost. O necem takovem jiz u nas v Hrabove bylo psano:
    http://vladimirslavik.netstranky.cz/obecni-rozpocty-a-zaverecne-ucty/participativni-rozpocty.html

  2. Milan Slíva jr. říká:

    Vybrána byla “ověřená” firma Kleinwächter, která tiskne i Hrabovské listy za cenu, která je o mnoho vyšší oproti ceně, za kterou je lze vytisknout jinde. Jsem osobně velmi zvědav, co tiskárna za oněch necelých 37 Kč včetně DPH předvede.

    Jinak u hasičů bych to asi neoznačoval jako velké jubileum, jedná se “pouze” o kulaté jubileum 120 let od založení hasičského sboru. Takže pokud tedy kalendář musí být, tak ano, hrabovští hasiči jsou pro rok 2016 ideální téma.

[email protected] [email protected]