Námět na zlepšení – chybějící spojnice ke kostelu

Myslím si, že park před úřadem obvodu byl dobrou investiční akcí. Parčík žije, hřiště funguje, maminky přijíždí i z větší dálky, protože je zde parkoviště a vždy posekaná tráva. Realizoval se s dotací EU.

Námět na zlepšení

Při projektování parku se vloudila chybička a to chybějící spojnice ke kostelu a dalším komunikacím. Na to se přišlo poměrně brzo při praktickém provozu.

WP_20151123_15_49_35_Pro

Jenže projekty z EU peněz se nesmí 5 let pozměňovat či jinak upravovat. Pět let již dávno uplynulo ale provizorní cestička zůstává. Při procházce s vnukem je toto dobrá stezka pro strašení lupiči, pro schovávání podobně. Ale stejně by si park zasloužil v této části dobudovat.

Snad toto přečte nějaký zvěd z Úřadu a třeba se to dostane do plánu akcí 2016.

3 Komentáře

  1. Šárka Tomisová říká:

    Souhlas

  2. Martin Slepička říká:

    Také by se mohla o něco rozšířit příjezdová cesta ke kostelu směrem od Paskovské. Každou neděli ráno zde dochází na jedné straně téměř ke kolizím s chodci, na straně druhé pak k poškrábání auta trnitými keři. Také při pouti by bylo více místa pro stánky i pro chodce.

  3. MUDr. Marcela Poláčková říká:

    Připojuji se s návrhem na zlepšení dalšího prostoru a to náměstí v Hrabové. Chybí tam vyvýšený prostor (podium nebo něco podobného) na různé akce, třeba zrovna Vánoční cinkání, které bude toto pondělí. Samozřejmě by bylo třeba zvážit bezpečnostní předpisy, údržbu, materíálové provedení atp.

[email protected] [email protected]