Fotky, video: Jak pejsek s kočičkou myli podlahu

Divadlo tety Chechtalíny přijalo pozvání Kulturní komise RMOb Hrabová a v prostorách sálu restaurace U Lípy vystoupilo s pohádkou Jak pejsek s kočičkou myli podlahu. Na přání herců (manželé Poláčkovi) bude celý výtěžek z dobrovolného vstupného věnován zdravotně postiženému Zdeňkovi Paličkovi z Hrabové.S trochou nadsázky se dá říct, že kde se na začátku akce objeví fotografové Ilona a Libor Hromádkovi, akce má předem zaručený úspěch. Nebylo tomu jinak ani na tomto divadelním představení, které bylo pro děti nejen zábavné, ale i poučné a výchovné.

Na představení, které se konalo v neděli 17. ledna, nakonec dorazilo celkem 53 dětí včetně doprovodu. Na dobrovolném vstupném se podařilo vybrat 2 000 Kč, které manželé Poláčkovi předají Lucii Paličkové.

Kdo chce Zdeňkovi a jeho mamince finančně pomoci, má stále možnost přispět prostřednictvím Konta Bariéry. Zdeněk má 14 let, trpí těžkou formou mozkové obrny. Je společenský, ale kvůli své neschopnosti komunikovat nemá moc přátel z řad vrstevníků. Žije sám se svou maminkou, která je bohužel na veškerou péči o něj úplně sama. Maminka a Zdeněk budou vděční za jakoukoliv pomoc. Maminka stojí například i o pomoc ve formě občasné pomoci se Zdendou v době její nemoci. Dále by chtěli najít kamarádku nebo kamaráda pro Zdendu na občasnou procházku, nebo jen tak doma, aby měl pocit, že není jen rodina, ale také jiní lidé, kterým na něm záleží. Výtěžek použijí na koupi automobilu Caddy Maxi, který je pro ně v současné době prioritou. Zdenda vyrostl a maminka musela pořídit nový invalidní vozík, který je ale bohužel příliš těžký a objemný a do běžného užitkového vozu se nevejde. Kontaktní údaje na Lucii Paličkovou: [email protected], tel: 725054008

Fotky a video z divadelního představení:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]