Přijďte ochutnat jídla naší školní jídelny

Minulý týden jsme na Hrabová.Info i webu obce již tuto informaci zveřejnili, jedná se však o tak jedinečnou akci, že na ni musíme ještě jednou upozornit.

Pouze do zítřka (t.j. 29.4.2016) se můžete přihlásit k brzké večeři, respektive ochutnávce jídla připraveného naší školní jídelnou.

Ředitel školy prozradil, že každé dítě z 1. stupně namaluje obrázek, co má v jídelně nejraději. Rodiče si tak můžou obrázek prohlédnout a zjistit, jestli je oblíbené jídlo v jídelně odlišné s oblíbeným jídlem domácím. Je to také inspirace (zpětná vazba) pro naše paní kuchařky.

Více informací jsme již zveřejnili v příspěvku: Akce školní jídelny – tradiční česká jídla

Ilustrační foto: Ilona Hromádková

Ilustrační foto: Ilona Hromádková

Jeden komentář

  1. Milan Slíva jr. říká:

    Akce to je bezesporu zajímavá a rád bych dané jídlo ochutnal, přestože syn jídelnu nemůže navštěvovat z důvodu bezlepkové diety a takto „postižené“ děti se nemohou v naši školní jídelně stravovat.

    Předpokládám, že překážkou, která pravděpodobně zapříčiní nízkou účast, byla nutnost zaplacení předem v době od 7:30 do 8:00 osobně u vedoucí školní jídelny. Většina rodičů má myslím v této době jiné starosti. Nechápu, proč nebyla možnost zaplatit částka předem na účet pod nějakým společným variabilním symbolem a s uvedením jména a příjmení ochutnávače v popise platby. Pak by jen stačilo, aby u nějakého stolku na základě nahlášení jména a odškrtnutí v seznamu plateb byl vydán lístek k odběru. Což někdo stejně bude muset kontrolovat i při zvoleném systému osobních plateb. Myslím, že by toto drasticky zvedlo úspěšnost akce, obzvláště, když většina rodičů bude v danou dobu ve škole na třídních schůzkách. Ale možná se jen pletu a hodně rodičů si našlo ráno ten čas a přišlo to zaplatit osobně.

[email protected] [email protected]