Podnět od pana Petany – Ekomuzeum Ratenice

Je to již měsíc, co mě pan Vladimír Petana upozornil na velmi zajímavé stránky. Něco takového, jak sám píše, nemůže udělat jeden člověk. Projekt jako takový je však velkou výzvou a inspirací zároveň.

Nazdar Radku,

Ráno jsem slyšel v rádiu zajímavou informaci o obecním virtuálním muzeu. Tak jsem pohledal a je to tady http://ekomuzeum.ratenice.cz

Radku, posílám to tobě, ne že bys to měl dělat, ale jsi napojen na kupu dalších schopných lidí a já na tuto informaci zapomenu za chvíli. Vy si to prohlédnete, zhodnotíte myšlenku a nějak s ní naložíte.

S pozdravem, Vladimír Petana
Tato zpráva neprošla jazykovou korekturou


Úplně nejlepší by bylo, pokud by v dnešní uspěchané době našel někdo čas a sepsal alespoň co nejvíce významných osobností Hrabové. Pak bychom se mohli postupně od dalších myšlenek odrážet. Najde se někdo?

I kdyby z toho neměl být tak úspěšný projekt jako v Ratěnicích, tak i pokus za to stojí.

Jeden komentář

  1. Stanislav Holiš říká:

    Mrknul jsem se na odkaz a je to úžasné. Kdo nezná minulost, nemá právo na budoucnost. Sám jsem vyslechl poutavé vyprávění lidí, kteří prožili válku, škodili němcům, takové hrdinství běžného dne, kdy odhalení bylo trestáno smrtí, byli v poválečném Rusku nebo jen životní zážitky a to se z hlavy jen tak nevymaže…..

[email protected] [email protected]