Běžný den nádvořní čety v Hrabové

Nádvořní četa v Hrabové prosí, ať jsme ke svému okolí všímavější a nebojíme se viníka upozornit či událost nahlásit. Někdo mi kdysi řekl – “Teplý bonz je lepší než falešné přátelství…”. Pak již totiž mohou pomoci snad jen kamery… . Na parkovišti u Sokolu se problém opakuje pravidelně.

Fotky jsou na Flickru:

Zaslal: Ondřej Šebesta

4 Komentáře

  1. petr novák říká:

    Jenom poznámka,všechen ten nepořádek se dal přivést bezplatně do OZO.Nechápu proč tedy k nám na malé parkoviště.Plně souhlasím s Ondrou co si myslí o nevšímavostí lidí a snad si lidé uvědomí,že příště může vzniknout podobný hnus i na “konci”jejich ulice.

    • Šebesta ondrej říká:

      Už jsem se na ten humus nemohl dívat když chodím na fotbal. Tak na vlastní riziko jsme to s Alešem Tvardkem uvedli do stavu ve kterém by to mělo zustat

  2. Stanislav Holiš říká:

    Na posledním zastupitelstvu hrozil p. Orkáč starší instalací fotopasti, takže už máme vhodné místo pro instalaci. A fotky s rozmazanými obličeji a spz zveřejníme ve vánočním vydání HL jako dárek, ne?

    • Šebesta ondrej říká:

      Fotopast by se hodila na ulici U Řeky. Tam se kolikrát tvoří černá skládka u TJ Sokol je podle nás zbytečná, protože tam je to celkem veřejné místo a je to jen o přístupu lidí.

[email protected] [email protected]