Hrabová opět zmíněna v Ostravské radnici!!!

Je mi potěšením, že mohu opět upozornit na další příspěvek o Hrabové v radničním periodiku Ostravská radnice!!! Jako vždy nezbývá než poděkovat Petru Žižkovi, který se o to postaral.

Spolky na jedničku

HRABOVÁ. Vařením kotlíkových gulášů vyvrcholila 3. září akce Hravá Hrabová, kterou připravily spolky z ob­vodu Ostrava-Hrabová. Dorazili i hosté z Hrabové na Šumpersku. Po celý den probíhaly hry a soutěže pro děti i dospělé. Hrabovou proběhli závodníci v půlmara­tonu. Starostové obou Hrabových ocenili nejlepší guláše. Hlavní výhru si odvezli domácí velocipedisté, na Jesenicko za­mířila cena za nejvtipnější gulášový stá­nek. Mezi pěti sty návštěvníky znělo: ta­kovou Hravou Hrabovou jsme ještě ne­zažili!

snimek-obrazovky-2016-10-14-v-7-15-53[pž]

Zdroj: Ostravská radnice!!!, říjen 2016
Náhledové foto radnice: Ilona Hromádková

Jeden komentář

  1. petr žižka říká:

    Děkuji Radkovi za umístění této malé ukázky p.r. pro Hrabovou a jen chci říci, že nic není nemožné. Že prostě existují cesty, jak dostat pozitivní zprávy z Hrabové do různých médií, nejen do Ostravské radnice. Ať lidé odjinud vidí, že je tu dobře až fajně:-). Důležité je, abych o těch pěkných věcech věděl. Zdravím.

[email protected] [email protected]