Přelom měsíce ve znamení událostí

Na přelomu měsíce února a března se koná několik akcí, na kterých bychom neměli chybět.

V pondělí startuje každoroční týden prvňáčků v naší knihovně, který se týká všech žáků prvních tříd a jejich rodičů. Prvnáčci budou slavnostně pasováni na čtenáře knihovny. Týden prňáčků v knihovně (pobočka Hrabová, Paskovská 31) proběhne ve dnech 27.2.-3.3. 2017.

Hned v úterý 28. února 2017 otevře od 16:00 do 18:00 hodin pro veřejnost své dveře naše základní škola,  aby mohli především rodiče se svými dětmi navštívit prostory, ve kterých tráví žáci čas výuky a navštěvují mimoškolní aktivity.

V polovině pracovního týdne, přesněji 1.3.2017 v 15 hod., proběhne v zasedací místnosti na úřadě vernisáž k 750. výročí první zmínky o Ostravě. Putovní výstava s názvem Od Petřkovické Venuše k Dolní oblasti bude přístupná na chodbě v přízemí úřadu do konce měsíce března 2017.

Po vernisáži zasedají ve stejné místnosti na úřadě naši zastupitelé. Program jednání je poměrně zajímavý a minimálně by měli zbystřit všichni občané Šídlovce, protože několik občanů chce za ně působit v tzv. osadním výboru. Jak vypadala a dopadla anketa na Facebooku, se můžete podívat níže:

Především hrabovští senioři by měli vědět, že od 23.2. mají možnost se hlásit na autobusový zájezd do divadla, který organizuje kulturní komise RMOb Hrabová. Kapacita zájezdu je samozřejmě omezená a s cenou zájezdu 100,- bude určitě rychle naplněna.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]