Před týdnem uklízely Hrabovou i společnosti Makro a Bez Obalu

Přestože někteří by si v Hrabové přáli, aby se o úklid staral výhradně úřad a dobrovolníci jednou ročně jen mapovali odpad, našla se spousta těch, kteří s tím nesouhlasí a je to více než dobře!

Makro

Dobrý den pane Orkáči,

tak, jak jsem Vám říkal dopředu, v pátek 7.4. proběhl úklid zaměstnanci Makra kolem našeho objektu – prostor kolem přivaděče na dálnici na Frýdek-Místek, pole směrem k průmyslové zóně, travnaté plochy směrem k Tescu a okolo kruhových objezdů, prostor autobusové zastávky a protihlukové stěny.

Akce se i za mírného deště zúčastnilo 15 zaměstnanců, kteří nasbírali 6 velkých odpadkových pytlů.

K úklidu posílám v příloze pár fotografií.

Zdraví Vás

Pavel Eliáš
General Service Manager

A: Místecká 280, Ostrava-Hrabová, 720 00, Czech Republic
W: www.makro.cz

Bez Obalu Ostrava

Kdo jiný by se měl přidat k úklidu nadbytečných a znečišťujících obalů než firma, která hlásá a prodává potraviny bez obalu – do vlastních opakovaně použitelných obalů, tedy s nulovým odpadem. Bez Obalu Ostrava je sice ve Vítkovicích, ale Hrabová, potažmo Ostravice je dle jejich slov druhým domovem a proto je naše výzva Ukliďme Hrabovou nenechala dlouho čekat a přidali se k naší místní akci.

Paní Gabriela Matějovská z firmy Bez Obalu Ostrava ještě dodala:

Příroda v okolí Ostravice je pro náš život tak klíčová, že se pokusíme ještě letos o jeden úklid v okolí této řeky. Fotky z Vaší akce jsou na našich facebookových stránkách.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]