Poděkování hasičům za pomoc při oslavách (aktualizováno)

Přestože mi to asi moc nepřísluší, musím se ještě vrátit k poděkování za pomoc při oslavách. Málo kdo ví, že bez hasičů by oslavy téměř jistě nedopadly tak dobře, jak jsme si přáli a jak to nakonec taky dopadlo.

Je složité a možná zbytečné vypisovat, co všechno hasiči dostali na starost a s čím vším pomohli, ale o to myslím až tak nejde. Vážení hasiči, každý občan Hrabové musí být a je! na Vás pyšný a za nás všechny Vám upřímně děkuji! Nemohu si pro sebe nechat příběh, který mi řekl kamarád, říkejme mu David. Davidovi, respektive jeho kamarádovi se na oslavách podařilo zalomit klíč v zámku u kola. Byl z toho hodně nešťastný, protože nevěděl, co dělat a kdo mu pomůže. Někdo mu poradil, že hasiči určitě budou vědět co s tím a tak neváhal a hasiče si zastavil při výjezdu na hotovost (jeli do Poruby). Ti chtěli vidět jen klíč (pro ověření, že si nevymýšlí) a za malou chvíli byl Davidův kamarád spokojený, že bude moci večer odjet domů;-)

Hasiči: Martin Doležálek, Štěpán Troup, David Krátký, Pavel Doležálek, Lukáš Doležálek, Michael Lednický, Jan Chlupatý, Jiří Jozek, Ivo Baron, Dušan Konečný, Ondřej Brát, Tomáš Brár. Guláš vařili – Hana Doležálková, Kamila Chlupatá, Ivana Mintělová, Radka Šupčíková. Hlavní topič pod kotlem na guláš Jarda Mintěl. U brány chvíli pomáhala Jana Chlupatá a Marie Kročková.

Přestože titulek zmiňuje pouze hasiče, samozřejmě mimo ně a kulturní komisi pracovalo/pomáhalo více lidí, kteří si tak zaslouží naše upřímné poděkování – městská policie, Ilona a Libor Hromádkovi, Petr Žižka, Petr Novák, Richard Nášel, Stanislav Holiš, Petr Balušek, Ivana Bollogová, Jana Faicová, Radmila Lysáková Balušková, Jan Dvořák, Pavel Sobotík, Petr Lipták. Zvláštní poděkování si zaslouží paní Miroslava Tichopádová, která zajišťovala zdravotní službu/první pomoc. Dále ještě musím poděkovat vlastníkům budov/pozemků na ulici Mezipolí, kteří to v den akce neměli vůbec jednoduché. Přes to tolerovali parkování návštěvníků (především účastníků půlmaratonu) a dokonce jeden z nich organizátorům zpřístupnil svůj pozemek, kam městská policie nasměrovala několik aut k zaparkování.

Pokud jsem na někoho zapomněl, omlouvám se a pokud mě na to upozorníte v komentáři, rád to napravím a dopíšu to do článku.

Štítky:

3 Komentáře

  1. Miroslav Houžvička říká:

    Bylo tam i hodně lidí, kteří pomáhali a zaslouží dík. Paní jenž zajišťovala zdravotní službu se jmenuje Miroslava Tichopádová.Že i v nevlídné počasí dopadly oslavy pozitivně je i zásluha všech co na hřiště přišli.Bez nich by to jaksi nebylo ono…..Díky HRABOVANÉ za podporu.

  2. Jan Dvořák říká:

    Poděkování jim patří i za to, že umožnili v sále hasičské zbrojnice uskutečnit představení publikace.

  3. Petr Novák říká:

    Radku,zapomněl jsi na svoji maličkost,která taktéž odvedla kus práce a organizačních schopností.

[email protected] [email protected]