Celkové výsledky Štafetové míle 2017

V minulosti se v Hrabovských listech již psalo o tom, že někteří běžci z Ostravy považují Hrabovou za Mekku běžeckých závodů. Je to především díky Maraton Klubu Seitl Ostrava, který právě v Hrabové organizuje – Kateřinský běh, Hrabovský půlmaraton a Běh 17. listopadu Hrabovou.

V roce 2016 přidal místní spolek Bokolobka tým k již tradičním běhům něco nového – štafetu, která se prakticky okamžitě stala v okolí velice populární a stal se z jednotlivých závodu čtyřkolový seriál o pohár starosty naší obce.

Požádali jsme Bokolobka tým, aby jako organizátor napsal pár slov o právě skončeném letošním ročníku a Šárka Waldhauserová nám okamžitě odpověděla…

Výsledky Štafetové míle 2017 – O pohár obce Hrabová jsou zde. Fotky z posledního závodu a předávání poháru jsou zdezde.

Po třech předchozích kolech v Hrabové, u kostela sv. Kateřiny vyvrcholila Štafetová míle. Za netradičně pěkného počasí proběhl závěr běžeckého seriálu Štafetová míle 2017.

Do finálového vystoupení se na start závodu postavilo celkem 18 štafet. Potěšujícím faktem je, že se zde setkávají partnerské, ale i náhodně utvořené dvojice. Přicházejí zde mladí, ale také ti dříve narození.

Na atmosféře závodu je vždy patrná pohoda, přátelský duch, soutěživost a také smysl pro fair-play. Jak to všechno dopadlo? Nejúspěšnější dvojicí celkového pořadí se stávají obhájci loňského vítězství manželé Gruchalovi. Blahopřejeme!

  1. Lucie Gruchalová, Vojtěch Gruchala (TK Ostrava)
  2. Radim Hampl, Lukáš Zedek (Running Team Lipník)
  3. Mia Žůrek, Jiří Žůrek (Jof x-team)

Organizátoři Bokolobka tým Ostrava se chystají v příští sezóně zatraktivnit koncepci Štafetové míle. Čím nás chtějí překvapit? To si zatím nechají pod pokličkou;-)

Velká poděkování zasluhují obec Hrabová a CTpark, kteří tento běžecký seriál podporují!

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]