Hrabová má sběrné místo Moment charity shops

Od středy 15. května máme v přízemí budovy úřadu sběrný koš, do kterého můžete v průběhu celého roku vkládat oblečení a věci z domácnosti, které už nepotřebujete. Stali jsme se trvalým sběrným místem pro Moment charity shops. Rozhodli jsme se touto formou podpořit neziskové projekty a doufáme, že do toho půjdete s námi.

Sběrný koš ve vchodě budovy úřadu

Sběrný koš ve vchodě budovy úřadu

Moment je pak prodá v síti svých dobročinných second handů a zisk z prodeje věnuje vybraným veřejně prospěšným organizacím.

Moment ČR o.p.s. funguje od roku 2012, provozuje 10 obchodů (v Ostravě, Praze, Karviné a Frýdku Místku) na podporu 7 sociálně nebo environmentálně prospěšných projektů.

Peníze z prodeje vašich darů tak podpoří činnost denního stacionáře Žebřík, Mobilního hospice Ondrášek, Kol pro Afriku, Save Elephants, CCBC, Lesního klubu Bezinka či Společnosti pro ranou péči.

Co můžete do sběrného koše darovat?

  • oblečení (dámské, pánské i dětské)
  • doplňky
  • boty
  • kabelky
  • bižuterii

Prosíme, vybírejte věci pěkné, nezničené, nepotrhané, bez fleků, takové, o kterých si myslíte, že by si je ještě někdo rád koupil. Čím vyšší kvalita, tím vyšší prodejní cena a tedy i vyšší podpora pro partnerské neziskovky.

Suché a čisté místo sběru zajistí, že se věci do obchodu dostanou nezničené a budou moci sloužit svému dobročinnému účelu.

S dalšími dotazy se bez obav obraťte na vedoucí sociálního odboru I. Bollogovou (tel.: 599 420 116, 725 996 475). Více o Momentu se dozvíte zde www.moment-ops.cz

Další informační materiály:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]