Mapování kanálů na Paskovské ulici k opravě

Prosím všechny, kteří ví o nějakém konkrétním kanálu na Paskovské ulici, nebo obecně v Hrabové, který by měl být z důvodu špatného stavu opraven, ať mi napíše na [email protected]

Náš úřad odmítl začátkem února spolupráci a odkázal mě i přes četné stížnosti občanů na dispečink OVAKu:

(4.2. 2020) Kanály na Paskovské jsou OVAKu. Když se pán obrátí na dispečink a přesně jim popíše, o jaký kanál se jedná, bude to nejlepší. Než zprostředkovaně přes nás, kteří s tím nemáme nic společného.

K odpovědi se přidal i starosta Igor Trávníček s tímto dovětkem:

O špatném osazení kanálových vpustí ví v Hrabové každé malé dítě. Řešením by bylo odbagrovat Paskovskou a udělat znovu a pořádně. Permanentní flikování evidentně nefunguje. Anebo máš ty nějaký návrh řešení?

Vedoucí střediska údržby kanalizační sítě  Ing. Jan Baštínský, když jsem mu napsal, se k celé záležitosti postavil čelem a navrhl, že nechá situaci se stavem kanálu zmapovat:

Budete se chtít místního šetření osobně účastnit, nebo máme zajistit a zašleme Vám „pouze“ výsledky a návrh dalšího postupu?

Stav kanálu v křižovatce Paskovská x Perunova

Stav kanálu v křižovatce Paskovská x Perunova

Včera (dne 16.2. 2020) jsem kontroloval stav kanálů a jako laik minimálně jeden dnes nahlásil:

Dobrý den,

včera jsem se snažil zkontrolovat část Paskovské ulice od základní školy po kruhový objezd na Paskovské x Mostní a našel jsem několik lehce propadlých kanálů. Jelikož jsem v této záležitosti naprostý laik, jsem nucen Vám to zmapování přenechat, jak jste navrhoval.

Minimálně s jeden kanál Vám jen po včerejší obchůzce nahlásit mohu, fotka je v příloze a kanál se nachází v křižovatce ulic Perunova x Paskovská.

Pokud bych mohl v mapování kanálů v celé délce Paskovské ulice pomoci, určitě se na mě prosím obraťte, nicméně potřeboval bych poradit, co lze považovat za propadlý kanál a co nikoliv (tolerance v cm).

Děkuji za spolupráci a vyrozumění.

S pozdravem,

Radomír Orkáč

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]