V Hrabové máme problém s rozhlasem

Včera se pokusila paní Haunerová z našeho úřadu informovat veřejnost prostřednictvím veřejného rozhlasu, ale nepřineslo to kýžený efekt, protože rozhlas má zásadní problém – během mluvení se přerušuje.

Normálně mám s rozhlasem jiný zásadní problém a to ten, že ho nikdy neslyším, přestože v Hrabové pracuji;-) Nyní jsem však šel pro materiál na roušky k paní Brázdilové (moc Vám díky, skvělá zásilka!) a v parku na Šídlovci jsem vysílání zaslechl. Šel jsem blíže k tlampači a poslouchal…

František Koutný, bývalý starosta hasičů, mi volal, jestli jsem schopen na úřadě prosadit opakovaná hlášení každou hodinu, že to je pro seniory naprosto klíčové. Pokud se zpráva přečte opakovaně každou hodinu vícekrát za sebou, senioři ví, že si mají vzít papír a tužku a informace si převezmou z rozhlasu – od toho ten rozhlas je.

Jenže úřad má zásadní technický problém – vysílání vypadává, nejméně na 30s, jindy to byla i minuta. Viz tato moje nahrávka:

 

Úřad jsem i tak včera i dnes požádal, ať vysílání rozhlasem každou hodinu opakuje (přesně v celou hodinu) a paní Haunerová, ať zprávu přečte dva a vícekrát za sebou.


Patí však nadále informace, kterou jsem posílal včera prostřednictvím SMSek – sháníme kontakt na všechny seniory:

SMS InfoKanál:

V Hrabové máme 563 spoluobčanů starších 70 let, abychom je mohli hromadně kontaktovat, budeme potřebovat na ně kontakt – jméno, příjmení, adresu a telefonní číslo (nejlépe mobilní, ale i pevná linka je fajn). Poskytneme jim obličejové roušky dle aktuálního stavu zásob; pomoc při zvládání základních životních potřeb, včetně nákupů potravin a léků, pokud toto nezabezpečí rodina a sousedi; pomoc se zajištěním dovozu stravy. Pokud máte zájem o nabízenou pomoc, volejte v pracovní době úřadu na tel č. 599 420 101, 599 420 112, 599 420 109 nebo 725 996 472, pište na email [email protected].

S pozdravem, Radomír Orkáč


Do SMS InfoKanálu se můžete zaregistrovat online zde.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]