Nahlášené díry na Šídlovci úřad nechal zasypat

Janě Václavíkové a Janě Batelkové ze spolku Zelená Hrabová se po několikanásobném urgování podařilo přimět úřad, aby na Šídlovci nechal zasypat všechny vyznačené díry a nerovnosti. Na některá problémová místa se v první vlně zasypávání zapomnělo, nebo se na mapce od Zelené Hrabové místa “nenašla” a tak to spolek Zelená Hrabová několikrát připomínal (viz úkolovník).

Podle spolku jsou však nyní již všechny nahlášené problémy úspěšně úřadem vyřešeny. Byly odvezeny také staré rozbité mobiliáře, které byly rozeseté po Šídlovci a odvezené betonové dlaždice, které Janky také nahlásily.

Máme radost a děkujeme za spolupráci. Těšíme se také, jak budou případně posíleny/vyřešeny “technické služby” v naší Hrabové (bylo přislíbeno, že se tím bude vedení úřadu zabývat, současný stav není vyhovující), napsala Jana Václavíková.

Jana Batelková ji pak ještě doplnila:

Dále jsme urgovaly Ředitelství silnic a dálnic (ač jim byl předtím zaslán mail našim úřadem), aby odvezlo nevzhledné reklamy na konstrukcích na kruhovém objezdu u sjezdu do Hrabové (u Makra). Nakonec byly reklamy odvezeny (samozřejmě jsme jim již poděkovaly).

Také jsme hlásily majitelce pozemku, který je vedle školy, že je tam vlivem větru spadlá část stromu. Zahradní firma strom již odklidila, takže je to tam již čisté (majitelce nikdo nezavolal, velmi děkovala, že jsme ji na to upozornily).

Jankám a celému spolku Zelená Hrabová moc děkuji, za to co pro nás dělají a co všechno dokázaly dotáhnout do konce. Ještě jednou díky!

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]