Pozvánka hrabovanům: Poruba Open letos slibuje mimořádnou kvalitu (27.-28.6. 2020)

Možná někoho napadne, proč na Hrabová.Info visí informace o nohejbalovém turnaji Poruba, odpověď je jednoduchá, je to akce pořádáná Jakubem Tomášem z Hrabové. Neznám moc lidí v Hrabové, kteří by pořádali obdobnou celokrajskou akci a dokonce letos poprvé ve dvou dnech;-) Je to borec, více takových lidí v Hrabové!

Jakub Tomáš mi napsal: “Začínali jsme úplně od nuly a letos k nám přijedou čeští i slovenští reprezentanti, mistři republiky (nedělní Open) a nezapomínáme na rekreanty, kterým bude patřit sobota!

Už posedmé se v červnu uskuteční nohejbalový turnaj Poruba!!! Open. Ze setkání nadšenců se postupem času stala největší nohejbalová akce v kraji, která letos slibuje účast mimořádných hráčů.

Nohejbalový turnaj trojic Poruba Open se i letos uskuteční v areálu základní školy na Ukrajinské ulici. A 28. června by se na hřišti měla objevit opravdu zajímavá jména.

„Protože letošní ročník extraligy se kvůli koronaviru pravděpodobně neuskuteční, zájem přijet mají nejlepší čeští hráči. Je tedy velká šance, že se na hřišti představí i mistři světa. Podobně kvalitní turnaj se nikde v okolí nekoná, takže zvu všechny, aby se přišli podívat, jak je nohejbal krásný sport. Klademe si vysoké cíle a za pár let bychom chtěli uspořádat nejkvalitnější turnaj v Česku. Zatím se nám daří každoročně zvyšovat kvalitu a letošní ročník by měl být mimořádný. Rekreační hobbv kategorii odehrajeme v sobotu 27.6., kategorii profi  si diváci vychutnají o den později v neděli. Určitě budeme sdílet přesný harmonogram akce na Facebooku městského obvodu Poruba“ zve organizátor akce Jakub Tomáš.

Hrát se bude ve dvou kategoriích. V té Open nastoupí registrovaní hráči. Turnaj je ale určen i úplným amatérům, kteří se mohou přihlásit do kategorie Hobby. Open kategorie se odehraje ve skupinách a následovat bude play-off . Hrát se bude na centrálním kurtu a na tartanovém hřišti. „Rekreační kategorie bude hrát také ve skupinách. Máme připravený mobilní kurt, který postavíme dva dny před turnajem. Další kurt bychom rádi postavili nedaleko areálu poblíž mateřské školy na Ukrajinské ulici,“ uvedl Jakub Tomáš.

Poruba Open nabídne i zajímavý doprovodný program „velice oblíbené jsou i hod špalkem a štafetový běh. Těchto disciplín se účastní hráči i fanoušci a je to takové zajímavé propojení mezi nohejbalisty a jejich fanoušky,“ dodal Jakub Tomáš.

Týmy se musely registrovat do 20. června na adrese [email protected] (zkuste však ještě napsat, letos jsou všechny akce ovlivněny koronavirovou krizí). Prezence je v den turnaje od 8 hodin (startovné pro tříčlenné družstvo je 450 korun), zápasy začnou o půl hodiny později. Boje play-off začnou ve 14 hodin, kolem 16. hodiny by mělo dojít na utkání o třetí místo a na finále.

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]