Kino ve Vratimově odehraje v den zahájení školního roku novou pohádku Zdeňka Trošky

V kině Hvězda ve Vratimově je v den zahájení školního roku (1.9. 2020 v 17:00 hod.) na programu pro širokou veřejnost (i z Hrabové) nová rodinná pohádka Zakleté pírko od Zdeňka Trošky. Vstupné je zdarma. Na to, jestli je potřeba si dříve vyzvednout lístek nebo rezervovat místo jsem se zeptal pracovnice Kulturního střediska Vratimov.

Na pohádku Zakleté pírko je  vstupné zdarma, bez rezervace, ale nemusíte se bát, do našeho kina chodí velmi málo lidí, v počtu tak 20 – 30. Jen bych chtěla upozornit, že v případě počtu nad 100 diváků je již nutné mít roušku, i když to u nás nejspíš nehrozí, ale pro všechny případy to uvádím.

Přeji pěkný den a s pozdravem

Monika Peroutková
program, kino, kurzy
Kulturní středisko Vratimov


Zakleté pírko

ČR, 2019, 95 min, rodinná pohádka
přístupné bez omezení
Vstup zdarma

Režie: Zdeněk Troška

Hrají: Anastasia Chocholatá, Sara Sandeva, Lukáš Pavlásek, Šárka Vaculíková, Lucie Polišenská, Marek Lambora a další.

Příběh odvážné dívky, která se vydá do světa vysvobodit zakletého prince. Jejím průvodcem se stává vodník, s nímž prožije řadu dobrodružství i legrace. A přestože vodnická kouzla jí dokáží pomoci jak k uzdravení nemocných, tak na obranu proti loupežníkům, k záchraně prince před zlou princeznou bude potřeba především pravá láska.

Zakleté pírko je pohádka o lásce a dobrém srdci, které pomohou překonat protivenství. A o tom, že být dobrý je jednou z největších hodnot, které v životě máme.

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]