Poslední podněty zadané přes aplikaci ZmapujTo

Aplikace ZmapujTo je užasným nástrojem pro nahlášení nejrůznějších podnětů (nejen) úřadu v Hrabové. Většina takto zadaných podnětů je úřadem řešena okamžitě (k podnětu úřad přidá ihned komentář, čímž žadatele informuje o způsobu dalšího řešení). Najdou se však i takové podněty, kterých je naštěstí naprosté minimum, které úřad neřeší a pak do procesu vstupuji já jako správce katastrálního území ve ZmapujTo.

Prořezání Javoru (ne jeho pokácení) #174186

Jelikož jsem u tohoto podnětu neevidoval čtyři měsíce žádnou/další reakci, zeptal jsem se včera úřadu na aktuální stav. Navíc mě v této věci včera kontaktovala autorka podnětu:

(8.3. 2021) Zdravím Vás Radku, dneska nám kolem baráku řežou ty břízy. Nevíte náhodou, jak dopadl můj požadavek. Moc děkuji. Případně, na koho se mám telefonicky obrátit. Díky.

10.11. 2020, hlášení bylo vytvořeno

Komentář: Rádi bychom chtěli prořezat tento javor. Určitě ho NECHCEME pokácet. Pouze trochu prořezat větvě. Všechny tři byty na adrese Šrobárova 539/23, které mají tímto směrem obývací pokoje jsou velmi tmavé s musí se v nich svítit, i když jinde není třeba. Větve už skoro dosáhnou na vyšší balkón. Strom NEKÁCET, v létě poskytuje stín. Je vidět, že druhý strom (křivý) překáží javoru v růstu, ale to nechám na posouzení kompetentních osob. Děkuji

ZmapujTo: #174186

ZmapujTo: #174186

11.11. 2020, změna stavu hlášení (Oznámeno instituci -> Hlášení se řeší)

Komentář: Váš podnět předán referentce zeleně k řešení.

8.3. 2021, vložen komentář

Komentář: • prořezání javoru – bude řešeno hromadně s ostatními požadavky v termínu do 30.3.2021 • a jestli bude pokácen ten křivý a špatně rostoucí strom – pokud má oznamovatel na mysli javor, bude postupováno v souladu s předpisy a zahájeno správní řízení.


Hromada pytlů u prodloužené Mostní #178411

Včera někdo nahlásil níže uvedený podnět, ve kterém občan žádá o odstranění hromady pytlů u prodloužené Mostní.

8.3. 2021, hlášení bylo vytvořeno

Komentář: Nějaká oranžova hromada pytlů pod pravou stranou (ve směru od CTP) prodloužené Mostní. Děkuji za uklizení.

ZmapujTo #178411

ZmapujTo #178411


Odpadky na veřejném prostranství #177186

Jelikož se jednalo o nešťastně vytvořený podnět (nepřesná pozice a špatná kvalita fotky), zeptal jsem se v naší facebookové skupině na to, jestli někdo neví, kde se toto místo nachází (odpověděl Rosťa Toman, že je to u Tesca). I zde se však měsíc nic nedělo, takže jsem požádal úřad o zapsání komentáře k podnětu a úřad komentář včera vložil. Těžko říct, kdy úřad předal podnět Tescu a kdy prověřil jeho (vy)řešení, ale věřím, že pokud to vyřízeno není, že se mi autor podnětu ozve;-)

4.2. 2021, hlášení bylo vytvořeno

Komentář: Prosím o zajištění pořádku a čistoty veřejného prostranství.

8.3. 2021, vložen komentář

Komentář: Jedná se o pozemek Tesca. Tesco informováno.

ZmapujTo #177186

ZmapujTo #177186

Štítky:

Jeden komentář

  1. Eva Davidová říká:

    Tesco bylo upozorněno 2.3.2021 paní Faicovou.

[email protected] [email protected]