(FOTO) Další poděkování Technickým službám Hrabové

Málo co v Hrabové funguje tak dobře, jako naše technické služby. Níže uvádím obrázek administrace aplikace ZmapujTo, kterou již od roku 2015 spravuji a dohlížím na to, že se podněty řeší. Je z něj patrné, kolik toho musí především technické služby (dříve pracovníci VPP) řešit.

Podněty z mé administrace v aplikaci Zmapujto

Podněty z mé administrace v aplikaci Zmapujto

Černá skládka u Pilíků

Jedním z posledních mých podnětů, které jsem přes aplikaci Zmapujto zasílal (často to zasílám za občany, kteří to posílají na můj email nebo facebookový profil), byla černá skládka u Pilíků. Ta se nacházela na pozemku, který má 21 vlastníků. Byly tři možnosti – oslovit vlastníky, oslovit technické služby, uklidit to místo svépomocí. Zkusil jsem možnost druhou…

Jak to dopadlo?

Mistrová paní Davidová mi několikrát volala, kde se skládka nachází, protože z mapy to nebylo patrné. První pokus o úklid se nezdařil, místo v terénu pět pracovníků nenašlo. Poradil jsem jim směr a vzdálenost, takže na druhý pokus již mohl úklid začít.

Poděkování!

Chtěl bych tímto paní Davidové a jejímu kolektivu poděkovat, protože úřad a samospráva to nikdy dosud veřejně neudělali. Jsem s nimi téměř v denním kontaktu a dost možná lépe než úřad vím, co pro Hrabovou dělají. Jejich oddanost, nasazení a vstřícnost je natolik příkladná, že jim za to nesmírně děkuji a těším se na další spolupráci.

Fotky jsou na Google Photos:

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]