Hrabová: Prezentace studie Rozšíření tělocvičny ZŠ Paskovská – 21.4. 2021

Dne 21.4. 2021 bude od 16. hod. prezentována studie „Rozšíření tělocvičny ZŠ Paskovská“. Představení této studie zpracovatelem (společnost BYVAST pro s.r.o.) je určeno prezenčně zastupitelům, členům komise a zástupcům TJ Sokol z.s. Hrabová, a také široké veřejnosti prostřednictvím online přenosu. Kdo bude online přenos zajišťovat zatím vedení městského obvodu blíže nespecifikovalo.

Pozvánka od MOb Ostrava-Hrabová

Pozvánka od MOb Ostrava-Hrabová

Štítky:

Jeden komentář

  1. Radomír Orkáč říká:

    Hlavní je, že studii dělala přátelská firma, která dělá např. i přístavbu kulturního sálu (projekt i realizaci), stačí se podívat na majitele.
     
    Zásadní problém vidím v tom, že tato studie dělá z celého strategického plánu (kde je hala na sokole, žádné rozšíření školy za několik milionů) naprostý cár papíru.
     
    Mimochodem, strategický plán schválili téměř všichni zastupitelé v roce 2018 před volbami a nyní v únoru 2021 schválili zastupitelé jeho aktualizaci. Proč se tam tato stavba neobjevila možná napovídá to, kdo s tím vším přišel – Jirka Dolejška, viz Hrabovské listy.
     
    A poslední dodatek, studie měla být hotova do února, pak do března a já už z pozice zastupitele o ni žádal 3x (dnes počtvrté), opět se ukazuje, jak je to tajný dokument, stejně jako rozpočet školky za 40 mil. (viz studie v roce 2017), který je ale na 80 mil. korun (viz konečný účet po odečtení méněprací za miliony).
     
    PS: V pozvánce i textu byl uveden rok 2016, takže snad jsem to v textu správně opravil na 21.4. 2021.

[email protected] [email protected]