(FOTO) Oprava povrchu cesty u hřbitova

Úřad v Hrabové nechal opravit “dlouholeté” výtluky na ulici Bažanova u hřbitova. Přestože to měla dle sdělení vedení obce opravit společnost Strabag (po dokončení prodlouženého úseku Mostní, při jehož budování poničila vozovku těžká technika) nakonec na opravu musel městský obvod objednat a zaplatit firmu. Dodatelem je firma Sekos Morava, a.s a cena za 1m2 výtluku je 935 Kč.

Paní Moskalová z úřadu mi k tomu napsala, “nebyla zřejmá lhůta, kdy Strabag úsek opraví, a díry se zvětšovaly. Se Strabagem jednám, pravděpodobně tuto opravu uhradí.” 

Povrch vozovky dle představitelů obce poničila technika společnosti Strabag

Povrch vozovky dle představitelů obce poničila technika společnosti Strabag

Doufejme tedy, že se věc podaří a vedení obce dodrží, to co se občanům slíbilo. Respektive, že nenechá samospráva paní Moskalovou ve sporu se společností Strabag a bude podporovat uhrazení nákladů:

(24.9. 2018) Zápis z jednámí zastupitelstva

Občan pan Rudel sděluje, že se mu nelíbí poničená cesta od Bažanové směrem ke hřbitovu a ptá se, zda cesta bude opravena.

Starosta odpovídá, že touto komunikací je obsluhována stavba Prodloužené Mostní a po dokončení stavby firmou Strabag bude určitě uvedena do původního stavu.

Fotky jsou na Google Photos:

Štítky: , , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]