(FOTO) Martin Pivko poděkoval všem, kdo pomohli a pomáhají!

Děkujeme Vám všem, kdo jste se zapojili do materiální sbírky pro obce Jižní Moravy zasažené tornádem. Pomoc ať už ve formě materiálních darů či finanční mají cenu o to větší, že mnoho rodin, které přišly téměř o všechno vědí, že v krizové situaci nejsou sami.

Přestože jsme místní sbírku zorganizovali operativně doslova z hodiny na hodinu, podařilo se i tak nakonec darovanými věcmi zaplnit celou dodávku. Věrka Kročková, ke které se měly věci do sbírky nosit, dočasně zaplnila skleník i celou vstupní místnost svého květinářství. Dokonce někteří ji dávali i peníze, ale jelikož Martin Pivko a Věrka Kročková neměli jak peníze předat do těch správných rukou, dohodli jsme se na místě, že vybranou částku 3800 Kč pošlu ze svého účtu převodem/kartou na účet Diecézní charity Brno.

Vybraná částka 3800 Kč byla na účet Diecézní charity Brno

Vybraná částka 3800 Kč byla na účet Diecézní charity Brno převedena v pondělí 28.6. 2021

Nápad na uspořádání sbírky dostal Martin Pivko a pro jistotu připomenu, že řada lidí zná Martina mimo jiné i z TJ Sokol Hrabová, kde patří mezi nejlepší naše fotbalové hráče. Martin se společně s manželkou Eliškou a kamarádem Tadeášem Vojkůvkou rozhodli, že na své náklady zavezou věci již v sobotu 26.6. 2021 odpoledne až přímo do některé z obcí poničené tornádem. Na místě (v obci Hrušky) pak zůstali až do neděle a pomáhali, kde bylo zrovna třeba.

Martin mě včera večer poprosil, abych zveřejnil jeho poděkování všem, kteří pomohli a i nadále pomáhají:

Ahoj, tak věci už jsou ve správných rukou. Dojeli jsme domů až teď (pozn. neděle ve 20 hod.). Každá ruka co tam byla, byla zapotřebí. Jsme strašně unavení, ale stálo to za to. Díky všem, co se podíleli a stále podílí!

Fotky z nakládání materiální pomoci u květinářství Kvítko jsou na Google Photos:

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]