Martin Veselý: Uvidíme jak se starosta popere s přípomínkami občanů

Zdravím pane starosto, mám pár dotazu do bodu “připomínky občanů” na zasedání zastupitelstva 16.9. 2021.

  1. Co bude s budovami po školkách na V.Huga a Příborská?(Ptal jsem se tuto otázku již před 2-mi léty přímo na zastupitelstvu) Proč toto téma nebylo dostatečně prodiskutováno s občany? Stav, kdy jsou budovy opuštěné určitě není ideální.
  2. Oprava ulice Dubraviové: na min.zastupitelstvu jste mi odpovídal, že bude vynaložen na opravu 1mil. Po vysoutěžení nejnižší ceny se oprava dělá za 1,4 milionů. Zajímalo by mě, kde se u staveb či oprav v Hrabové dělá pořád ta samá chyba? tj. projektová cena,či jinak předpřipravená je neustále nižší o x desítek % než výsledná vysoutěžená nejnižší nabídka. Buď máte/má zastupitelstvo špatné podklady nebo je chyba někde jinde? (Odpověď mi stačí písemně, zaleží na Vás)
  3. Kolotoč na dětském hřišti na Sokole je nefunkční (zlomená osa) a oprava bude stát pravděpodobně více než celý kolotoč (cca přes 100t) Pravděpodobně Sokol jako vlastník, nebude žádat obec o peníze na tuto opravu ( jsou důležitejší věci než kolotoč) a sám opravu hradit nebude (na to nemá). Zajímalo by mě jaký názor mají zastupitelé? Pokud by byla anketa mezi dětmi 3-13let myslím, že byl výsledek byl jasný, kolotoč je důležitejší než např. oprava cesty atd..
Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]