ZmapujTo: Podněty z posledních dvou týdnů

Občané zaslali v posledních zhruba dvou týdnech úřadu k řešení dalších několik podnětů. Pokud mi nějaký Váš podnět unikl, neváhejte mi napsat na [email protected]. Ostatní alespoň budou vědět, že úřad má podnět nahlášen.

ZmapujTo: #189903

Komentář občana/občanky: U nás ve dvoře se předevčírem vyvrátil velký strom. Ulice V. Huga.

ZmapujTo: #189904

Komentář občana/občanky: Někdo si odložil nákupní vozík s pěřinou na cestu K Pilíkům za závorou.

ZmapujTo: #189905

Komentář občana/občanky: Ve čtvrtek i v pátek byla na Prašivce někým odložena pračka, ale v sobotu tam již nebyla. Buď leží někde dále v lese a nebo ji už někdo odvezl do OZO či sběrny.

ZmapujTo: #189906

Komentář občana/občanky: Prosíme pracovníky technických služeb, jestli by se pokusili odstranit nápis na tabuli stezky V. Závady.

ZmapujTo: #189794

Komentář občana/občanky: Dobrý den, prosím o prořezání nejlépe odstranění nebezpečných stromů, při větším větru se lámou a ohrožují občany a auta. Děkuji Ondič Ivo.

ZmapujTo: #189544

Komentář občana/občanky: Stihne úřad zajistit odstranění vraku do Kateřinské pouti. Bude Vám na to stačit měsíc?
Komentář úřadu: Nejedná se o žádný autovrak, ale auto našeho zaměstnance, kterého při cestě do práce , jiné auto v protisměru vytlačilo na chodník a ujel, čímž si prorazil obě gumy. Než koupil nové gumy tak to chvíli trvalo. Vaše starosti bych chtěla mít. Davidová TS.

ZmapujTo: #189618

Komentář občana/občanky: Dobrý den, poslala jsem na Fb fotku spadlého stromu za Hrabovjankou směrem k řece. Bohužel nemám Zmapuj to. Strom “visí” na vedení. Děkuji. Radomír Orkáč: dobre, diky, dam to hned do zmapujto.

ZmapujTo: #189540

Komentář občana/občanky: Někomu se něco u školky nepovedlo… Pravděpodobně Dobré stavby… a nebo to opět zaplatíme z našich peněz?
Komentář úřadu: Řešeno v rámci staveniště u KD.

ZmapujTo: #189541

Komentář občana/občanky: Někomu se něco u školky nepovedlo… Pravděpodobně Dobré stavby… a nebo to opět zaplatíme z našich peněz?

ZmapujTo: #189543

Komentář občana/občanky: Aby se stihly obrubníky opravit do Kateřinské pouti. Bude Vám na to stačit měsíc?
Komentář úřadu: Předáno k řešení TS.

ZmapujTo: #189542

Komentář občana/občanky: Konec prací? Ulice Božetěchova má skoro desítku dalších výtluků.
Komentář úřadu: Předáno k řešní pí Moskalové.

ZmapujTo: #189276

Komentář občana/občanky: Ahoj Radku.Už po druhé jsem chtěla nahlásit závadu na zmapuj to,ale nedaří se mi to odeslat.Je možné,že by jsi to udělal za mě? Zhruba před měsícem nahlášen na úřad chybějící poklop na kanálu. Do teď poklop chybí. Ulice Šurova.

Komentář úřadu: Kanalizační poklop byl doplněn. Nicméně uvádíme, že po celou dobu byla kanalizační vpusť provizorně zakryta. Paní Moskalová zajistila nápravu.

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]