(FOTO) Podnět: Zastávka u Makra je v žalostném stavu

Autobusová zastávka Žižkovská (u Makra) je ve špatném stavu a autobusy zde zastavují i metr od nástupní plochy. Podnět občana jsem po ověření nedával do aplikace zmapujto, ale poslal na Ostravské komunikace a.s.

 

Od: Radomír Orkáč
Komu: Podatelna Ostravských komunikací a.s.

Dobrý den,

dovolte, abych Vám touto cestou nahlásil podnět, který jsem obdržel jako zastupitel MOb Ostrava-Hrabová. Situaci jsem byl prověřit osobně a musím konstatovat, že stav komunikace (u zastávky Žižkovská směr Místecká) je opravdu v “žalostném” stavu. Autobusy zde zastavují i metr od zastávky, jak dokládají moje fotky v příloze.

Fotky jsou na Google Photos:

Jde prosím oprava za Vámi, nebo mám kontaktovat magistrát? Prosím o sdělení, jestli a do kdy bude provedena náprava, případně na koho se obrátit.

Děkuji za spolupráci.

S pozdravem, Orkáč


Od: Občan Hrabové
Komu: Radomír Orkáč

Pane Orkáči,

mohl byste prosím nějak zaurgovat tu zastávku u Makra, jak jsem hlásil loni v červnu na zastupitelstvu? Starosta řekl, že si to píše a že to zařídí, ale dopadlo to jako vždy… ani on a ani úřad opět nic neudělali. Pracuji v Makru a věřte, že každé nastupování mi je s ohledem na mé zdraví nepohodlné, a co teprve když prší a ďůry zaleleje déšť.

Dal bych Vám to přes aplikaci zmapuj, ale neumím to a vím, že vy už si budete vědět rady.

Děkuji.

 

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]